Borstvoeding en slapen PDF

E-mailadres
Veel jonge kinderen worden gedurende de nacht wakker om te drinken, op zoek naar nabijheid of om in andere behoeften te voorzien. Deze brochure gaat in op nachtelijk ouderschap en hoe hier vorm aan kan worden gegeven. Ook wordt behandeld hoe ouders veilig in één bed met hun kind kunnen slapen en hoe een moeder kan zorgen dat zij de komende nacht al een betere nachtrust krijgt. Deze brochure geeft informatie voor moeders die borstvoeding geven.
borstvoeding slapen baby nachtvoedingen samen slapen veilig slapen co-sleeper la leche leagueBorstvoeding en slapen
Basisprijs inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: 1,00 €
Korting
Beschrijving

Eeuwenlang hebben moeders en baby's samen geslapen: zo was de baby warm en veilig en kostten nachtvoedingen weinig moeite. Een moeder die haar baby liggend kan voeden en samen met haar baby slaapt, komt eerder aan voldoende slaap toe. Het moederschap wordt zo een stuk makkelijker.
Dat samen slapen tegenwoordig wordt afgeraden is deels terecht. De omstandigheden waaronder de moderne westerse mens slaapt, zijn niet per definitie geschikt voor kleine kinderen. Dit informatieblad geeft goede informatie over veilig slapen en over de te vermijden risicofactoren.

Ook verkrijgbaar op papier.

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.