Toon het archiefE-mailAfdrukken

Gent

Locatie

Straat:
Groot-Brittanniëlaan 72
Postcode:
9000
Plaats:
Gent
Provincie:
Vlaams Gewest
Land:
Belgium

Omschrijving

Bijeenkomsten in Oost- en West-Vlaanderen:

Op dit moment zijn er twee actieve LLL-medewerkers in dit deel van Vlaanderen. Cindy (Lede) en Lien (Gent) bieden volgens het à la carte systeem bijeenkomsten aan.

Wil je graag een bijeenkomst volgen dan kies je eenvoudigweg zelf een datum en thema in overleg met de dames. Voor 5 EUR per persoon (met een minimum van 5 personen) en een vervoersbijdrage van 30 cent per kilometer (met een maximum van 25 EUR) komen we op een locatie naar jouw keuze voor jouw genodigden een informatiebijeenkomst van 2uur geven met nog een extra uur ruimte voor vragen.

Je magvoor deze bijeenkomsten gerust reclame maken op onze Facebook-pagina.

Thema’s kunnen gaan van ‘de introductie van vaste voeding’, over ‘nachtelijk ouderschap’, ‘feiten en fabels’, ‘terug aan het werk’, ‘borstvoeding 101 – prenatale informatiesessie’,  ... Als het maar over borstvoeding gaat!

Voor meer informatie kan je mailen naar Lien (lien.verdickt at lalecheleague.be) of Cindy (cindy.coppens at lalecheleague.be) of bellen naar Lien (0474 48 62 54)

   
 
Datum Titel Type
Open datum
09:00 - 12:00
Oost-Vlaanderen

Export ICS

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.