Borstvoeding geven kan je eigenlijk altijd en overal. Veel moeders voeden hun baby dan ook op een zonnig terrasje, op restaurant, op een bank in een park of winkelstraat, … Maar sommige moeders voelen zich (nog) niet helemaal op hun gemak als hun baby onderweg honger krijgt en willen graag zeker weten dat ze welkom zijn. Soms is het ook aangenamer om op een rustiger plekje te voeden omdat de baby misschien snel afgeleid raakt door de omgeving.
In de week van 26 tot 30 april 2010 wordt in heel Vlaanderen een actie gelanceerd waarbij tavernes, bibliotheken, winkels, musea, restaurants, cafés, zwembaden, openbare gebouwen, … door een sticker kenbaar kunnen maken dat voedende moeders er welkom zijn.
Meer informatie over de actie op www.wegwijsborstvoeding.be
De provincie Limburg heeft een eigen sticker ontworpen in het kader van hun actie om de borstvoeding in Limburg te promoten. Meer over de Limburgse actie op www.puurmama.be
Tot slot: Borstvoeding geven is de ideale en natuurlijke voeding voor elk kind en mag dus gewoon zichtbaar worden in onze leefomgeving.
Sticker wegwijs borstvoeding
Sticker wegwijs borstvoeding

Steun LLL Vlaanderen vandaag nog met een gift

Kom in actie!

LLL is een vrijwilligersorganisatie en zet zich in voor moeders die borstvoeding (willen) geven, zodat ze de steun krijgen die ze verdienen.
Ook jij kan daaraan meewerken door donateur te worden.
De kleinste gift is ook welkom op rekeningnummer
406-6060491-38.